Camping le plan d'eau Saint Charles ***

791 rte des lacs - La Cahuzière 81220 Damiatte, Tarn France
Telephone : +33 (0)5 63 706 607 - Mobile : 06 13 30 82 57
Site internet :
localisation Camping le plan d'eau
Facebook Email
wifi logo
logo chèques vacances ANCV
logo visa
Réservations
Promotions
Contact

Camping Le Plan d’Eau Saint Charles: uw ecologisch verantwoorde bestemming in Damiatte, Tarn

Gelegen in Damiatte, in het departement Tarn, nodigt Camping Le Plan d’Eau Saint Charles u uit voor een unieke ervaring in harmonie met de natuur. Onze camping ligt aan de rand van een prachtig water en onderscheidt zich door zijn inzet voor ecologische verantwoordelijkheid en garandeert een milieuvriendelijke vakantie.

We hebben een rigoureus afvalscheidingssysteem opgezet, met sorteerbakken die toegankelijk zijn bij de ingang van de camping. Dit maakt het mogelijk om glas, plastic, papier en organisch afval efficiënt te recyclen.

De campingverlichting is geüpgraded en maakt uitsluitend gebruik van LED-lampen. Deze lampen, bekend om hun lage energieverbruik en duurzaamheid, helpen onze ecologische voetafdruk te verkleinen. Bovendien zorgen fotocellen ervoor dat de verlichting alleen aangaat als dat nodig is, waardoor extra elektriciteit wordt bespaard.

Omdat we ons bewust zijn van het belang van water, hebben we al onze kranen uitgerust met beluchters en presto-systemen. Deze innovatieve apparaten verminderen het waterverbruik terwijl er voldoende druk behouden blijft, waardoor een verantwoord gebruik van deze kostbare hulpbron wordt gegarandeerd.

We gebruiken bepaalde ecolabel- en Ecocert-gecertificeerde schoonmaakproducten. Deze milieuvriendelijke producten zijn biologisch afbreekbaar en vrij van schadelijke stoffen, waardoor ze bijdragen aan het behoud van de bodem en het waterpeil.

Ten slotte hebben we, om het milieu en de gezondheid van onze bezoekers te beschermen, ervoor gekozen om de Wi-Fi niet uit te breiden naar het hele etablissement. Dit besluit heeft tot doel de impact van elektromagnetische golven te verminderen en een hernieuwde verbinding met de natuur aan te moedigen. Er is echter een speciale ruimte gereserveerd voor uw gratis wifi-verbinding op het terras van het bar-restaurant.

Camping Le Plan d’Eau Saint Charles in Damiatte, Tarn, is de ideale bestemming voor een ecologisch verantwoorde vakantie. Ga met ons mee en geniet van de natuurlijke schoonheid van onze regio met respect voor het milieu. Bezoek onze website voor meer informatie en het boeken van uw verblijf.

TEST

Back to Top